Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen 8 tompouces

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 175˚C. Filodeeg ontdooien en onder vochtige theedoek soepel houden. In wok olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes fruiten, rozijnen en kaneel ca. 1 minuut meefruiten. Spinazie erbij en in ca. 3 minuten laten slinken. Laten uitlekken. In kom doen en helft van jam erdoor roeren. Breng op smaak met zout en peper. Plak filodeeg dun bestrijken met vloeibare margarine en op bakplaat leggen. Tweede plak erop leggen en bestrijken, zo doorgaan tot helft van plakken is bestreken. Tweede stapeltje op aanrecht maken. Spinaziemengsel over filodeeg op de bakplaat verdelen. Dek af met het ander stapeltje. Snij in 8 mogelijke stukken met scherp natgemaakt mes. Bak in midden van oven in ca. 25 minuten. Bestrijk de bovenkant met de rest van de

Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen 8 tompouces is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tompouces Met Magor
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tompouces met pesto di olive
Bekijk recept
Tompouce Van Perziken
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kletskop tompoucen met frambozenroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen
40 min-
Bekijk recept