Lamskoteletjes met kruidencouscous

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar koken. Intussen couscous volgens aanwijzingen op verpakking bereiden. In koekenpan 2 el olijfolie verhitten. Lamskoteletjes in 4-6 minuten bruin en (van binnen) rosé bakken. Couscous met vork los roeren. Rode ui, feta en kruiden door couscous mengen. Op smaak brengen met resterende 2 el olijfolie, zout en peper. Couscous op 4 borden scheppen. Lamskoteletjes erbij leggen. Serveren met broccoli en partjes citroen. Wanneer je de citroen over het gerecht uitknijpt, komen de smaken nog beter tot hun recht. 5

Lamskoteletjes met kruidencouscous is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidencouscous met tomaatjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Griekse garnalen met kruidencouscous
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettefrieten met kruidencouscous
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept