Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kipfilet met 3 el olie, 2 el citroensap, 2 tenen knoflook, de helft van de oregano en wat zout en peper. Meng de yoghurt met 1 teen geperste knoflook, zout en peper. Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Verhit de overige 2 el olie in een koekenpan. Bak de aubergine in ca. 5 minuten gaar. Voeg de laatste 2 tenen geperste knoflook en de rest van de oregano toe en bak dit nog 1 minuut mee. Breng op smaak met zout en peper. Schep de rijst door de auberginesalade en laat dit in een schaal afkoelen tot lauwwarm. Rijg de kipfilet aan prikkers. Verhit de grillpan en gril de spiesjes in 8 minuten rondom bruin. Leg de kipspiesjes op een schaal. Doe de yoghurtdipin een kommetje en zet dit bij de spiesjes. Serveer de kipspiesjes met de aubergine-rijstsa

Aubergine-rijstsalade en kipspiesjes met yoghurtdip is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept
Worteltjes met snelle yoghurtdip
5 min Snack
Bekijk recept
Flatbreads met yoghurtdip
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept