Zomers stoofpannetje met snijbonen

4
30 min-
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 el olie in een hapjespan. Bak de chipolataworstjes in 3 minuten bruin en haal ze uit de pan. Bak de spekreepjes uit in het overgebleven bakvet en bak de ui nog 1 minuut mee. Voeg de snijbonen toe en leg de worstjes tussen de groenten. Schenk er 100 ml water bij en stoof de worstjes met snijbonen met de deksel op de pan op laag vuur in zo'n 10 minuten gaar. Verhit de resterende olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 8 minuten goudgeel en gaar. Schep de helft van de peterselie door het stoofpannetje. Breng het op smaak met zout en peper. Schep de rest van de peterselie door de kriel

Zomers stoofpannetje met snijbonen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept