Pastasalade met venkel en Hollandse Nieuwe

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen. Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Schaaf of snijd de venkelknol in dunne reepjes. Houd het venkelgroen apart en hak dit grof. Giet de pasta af in een vergiet; even onder stromend koud water afspoelen. Meng de pasta met de venkel, de ui en de komkommer. Schep er de olijfolie en het citroensap naar smaak door. Breng op smaak met zout en peper. Schep de pastasalade op 4 borden en bestrooi met het apart gehouden venkelgroen. Leg er de Hollandse Nieuwe

Pastasalade met venkel en Hollandse Nieuwe is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept