IJsbergslarolletjes met paprika en serranoham borrelhapjes

4
20 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder 8 buitenste bladeren van de ijsbergsla. Leg 4 x 2 bladeren op elkaar en snijd er 4 rechthoeken (ca. 10 bij 15 cm) van. Laat de gegrilde paprika’s uitlekken in een zeef en dep ze droog. Vouw de paprika’s open en leg ze plat op elke set slabladeren. De bovenste rand van de slabladeren moet vrij blijven. Bedek de paprika met plakken serranoham en verdeel de geitenkaas, aan het begin van waaruit je gaat rollen, in een smalle reep van ca. 2 cm dik. Rol de sla, paprika en ham rond de geitenkaas op in een strakke rol. Prik 4 cocktailprikkers in de rol. Snijd de slarol in plakjes tussen de prikkers. Serveer de rolletjes op een bedje van fijngeneden resterende slablaa

IJsbergslarolletjes met paprika en serranoham borrelhapjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip
25 min Snack
Bekijk recept
Perencompote
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ideeen Voor Borrelhapjes
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappel-Borrelhapjes Met Pate
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

IJsbergslarolletjes met paprika en serranoham
15 min-
Bekijk recept