Mihoen met ijsbergsla en tofu

4
20 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de mihoen volgens de aanwijzingen. Verhit de wok op hoog vuur. Doe de olie in de wok en bak de ui, knoflook, gember en rode peper ca. 1 minuut. Voeg de shi-take en de tofublokjes toe en roerbak alles een paar minuten. Voeg de mihoen toe en roerbak deze een paar minuten mee. Giet er de sojasaus bij en roerbak alles tot het gerecht goed heet is. Schep de fijngesneden ijsbergsla erdoor. Verhit nog een minuut. Serveer het gerecht als de sla nog goed knapperig is. Verdeel de mihoen over diepe borden en garneer met fijngehakte bosui.

Mihoen met ijsbergsla en tofu is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cambodjaanse mihoensalade
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip en papillotte met mihoen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept