Bramentaartje met vanillecrème

4
60 min -
Nagerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor tot 200 ºC. Halveer de plakjes bladerdeeg en leg ze op de bakplaat. Bestrijk de plakjes dun met eiwit en bak ze in de voorverwarmde oven in 20-25 min. goudbruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Schraap, terwijl het bladerdeeg in de oven ligt, met de punt van een mes het merg uit het vanillestokje. Meng de crème fraîche met de kwark, de poedersuiker en het vanillemerg. Voeg naar wens extra poedersuiker toe en bewaar de crème afgedekt in de koelkast. Snijd de plakjes bladerdeeg horizontaal doormidden. Leg de onderste helften op 4 borden. Verdeel er de vanillecrème met de bramen over. Dek ze af met de bovenste plakjes deeg. Strooi er nog een beetje poedersuiker

Bramentaartje met vanillecrème is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paastaart met vanillecrème en frambozen
75 min- Nagerecht
Bekijk recept
Bramentaartje met vanillecrème
70 min- Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Peren Met Vanillecreme
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillecreme Melba
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Bramentaartje met vanillecrème
70 min- Nagerecht
Bekijk recept