Spaans vispannetje

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 el olie in een hapjespan. Fruit de helft van de ui. Bak de chorizo 2 min. mee. Schenk de tomaten in de pan. Leg de kabeljauwfilet erbij. Stoof de vis afgedekt in 6-8 min. gaar. Voeg de laatste 3 min. de mosselen toe en warm ze mee. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin. Was en droog de sla. Scheur de sla grof en meng met de laatste ui. Maak aan met de resterende 3 el olijfolie, de wijnazijn, zout en peper. Verdeel de vispan over 4 borden. Bestrooi met het amandelschaafsel en de peterselie. Dien op met de salade. Serveer er stokbrood bij.

Spaans vispannetje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstamppot 2
0 min
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept