Champignonlasagne met tomaat en mozzarella

4
20 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200°C. Verhit in een koekenpan de olie. Fruit de ui. Bak het gehakt 2 min. mee. Voeg de champignons toe en bak 3 min. Voeg de blikken ragout met 250 ml water toe en verwarm 5 min., zonder te koken. Roer regelmatig en breng op smaak met peper en zout. Schep een laagje ragout in de ovenschaal. Dek af met lasagnebladen. Maak met de rest van de ragout en lasagnebladen meer lagen. Eindig met een laag ragout. Leg er de plakjes tomaat en mozzarella op. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in 25-30 min. gaar.

Champignonlasagne met tomaat en mozzarella is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept