Hollandse spruiten uit de koekenpan

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de spruitjes ca. 5 min in een beetje water met zout. Giet af en spoel ze af onder koud stromend water.  Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in ca. 10 min. onder regelmatig omscheppen bruin en gaar. Bestrooi met zout. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak de uisnippers 2 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. al omscheppend mee. Voeg de spruitjes toe en bak ca. 2 min. mee. Schep de hamblokjes , kerriepoeder en honing erdoor en verwarm deze op zacht vuur 2 min. mee. Verdeel de spruitjes over 4 borden en schep er de aardappeltjes bij.

Hollandse spruiten uit de koekenpan is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenomelet met gebakken krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kwarkpannenkoekjes met rozijnen
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept