Frisse rabarbertaart

4
20 min -
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200 °C. Roer koekkruimels, bloem en suiker door elkaar. Leg de deegplakjes op elkaar en rol uit tot een grote ,ronde deegplak van 3 mm dik. Leg in een taartvorm en laat het overhangende deeg zitten. Verdeel de helft van het koekmengsel over de bodem. Snijd de rabarber in stukken van 6 cm en 4 lange plakken. Schep de rabarber en het resterende koekmengsel door elkaar en verdeel over het deeg. Bestrooi met de amandelen en de resterende suiker. Vouw het overhangende deeg losjes gekruld over de taart. Plaats de taart in het midden van de oven en bak deze in ca. 35 min. goudbruin. Serveer met crème fra

Frisse rabarbertaart is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept
Rabarbertaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met meringues
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept