Karnemelkpuddinkje

4
20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week in een kom met ruim koud water de gelatineblaadjes 5 min. Breng in een steelpan de slagroom met de suiker en de vanillesuiker tegen de kook. Laat de suiker op laag vuur oplossen. Neem de pan van het vuur. Laat de goed uitgeknepen gelatine al roerend in de warme room oplossen. Laat de room 15 min. afkoelen. Meng de karnemelk door de room en schenk in de vormpjes of glazen. Laat de puddinkjes in de koelkast in 3-4 uur opstijven. Houd de puddingvormpjes enkele tellen in een schaal heet water en stort de puddinkjes op dessertborden. Of serveer de puddinkje in de glazen. Verdeel er de frambozen over en bestrooi met een beetje poedersu

Karnemelkpuddinkje is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Karnemelkpuddinkje Met Rozijnensaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Karnemelkpuddinkje Met Rozijnensaus
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept