Roti ayam kecap van Lonny

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de roti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok. Bak de kipreepjes in 4 min. bruin en gaar. Voeg de Kecap Saus toe en verwarm nog 1-2 min.; voeg eventueel een scheutje water toe. Halveer de roti’s. Vul ze met de kipreepjes een beetje sla, tomaat en komkommer. Leg de roti’s op een schaal of 4 borden. Serveer de rest van de sla, komkommer en tomaat er apart bij. Lekker met yoghurtdressing. Selamat M

Roti ayam kecap van Lonny is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept