Meloenbolletjes met parmaham

4
20 min-
Voorgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaden met een lepel. Steek met een meloenboor zo veel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees van de meloen. Doe de bolletjes in een kom. Snijd de helft van de muntblaadjes in dunne reepjes en meng ze door de meloenbolletjes. Klop met een garde in een kommetje de azijn, mosterd en honing glad. Schenk er al kloppend de olie in een dunne straal bij zodat een gebonden dressing ontstaat. Breng de dressing op smaak met een beetje peper en zout. Verdeel de plakken parmaham over de borden en leg ze een beetje 'geribbeld' neer zodat er wat hoogte ontstaat. Schep er een hoopje meloenbolletjes met munt tegenaan en lepel de dressing erover. Garneer met de rest van de

Meloenbolletjes met parmaham is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Meloenbolletjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met kip en meloen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met ricotta
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloenfrappé met mangosorbetijs
45 min- Nagerecht
Bekijk recept