Rettich met speklapje en honing

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rettich in blokjes van 1.5 cm. Verwarm de helft van de vloeibare margarine in een koekenpan, voeg de rettich toe en bak op middelmatig vuur goudbruin. Voeg na ca. 10 min. de honing, peterselieblaadjes en azijn toe. Schep het gerecht goed om en breng op smaak met zout en peper. Verwarm ondertussen de resterende vloeibare margarine. Bestrooi de speklapjes aan beide kanten met zout en peper en bak ze in ca. 12 min. goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig om. Rasp de helft van de sinaasappelschil en strooi dit over de rettich. Verdeel de rettich over 4 borden, leg de krokante speklapjes ertegenaan. Lekker met aardappelpuree en mos

Rettich met speklapje en honing is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Salade van paksoi en rettich
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Juwelenrijst
30 min-
Bekijk recept
Rouleau van kippendijen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Shabu shabu
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept