Kleurrijke paasgehaktballetjes met mosterdmayonaise

8
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een steelpan 1 liter water aan de kook en voeg de kwarteleitjes toe. Kook ze in 4 min. gaar en spoel ze koud onder de kraan. Pel de eitjes. Kneed het gehakt met de peper, kruiden en 1 tl zout. Vorm 12 balletjes van het gehakt en druk elke bal plat tot een ronde plak. Leg een plakje gehakt in het midden van de hand en druk er een kwarteleitje in. Vouw de rest van het gehakt om het ei, kneed het dicht zodat het ei goed in het gehakt verpakt zit en rol er weer een balletje van. Doe de bloem, het ei en het paneermeel elk in een diep bord. Wentel de gevulde gehaktballen door de bloem, het ei en het paneermeel. Verhit de vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de gehaktballen rondom bruin. Verlaag het vuur en leg een deksel op de pan. Laat de gehaktballen in 10 min. gaar worden. Meng de mayonaise en mosterd tot een gladde saus. Halveer de paasgehaktballetjes en serveer ze op een schaal met prikkers en mosterdmayonaise. Geef ze een extra feestelijk accent met eventueel een summerkiss tomaatje en een blaadje basil

Kleurrijke paasgehaktballetjes met mosterdmayonaise is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorensandwich met gerookte kip, mosterdmayonaise en spek
15 min
Bekijk recept
Fish & chips
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokant gefrituurde asperges
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met mosterdmayonaise
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleurrijke groentespiesjes met kerriedip
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Peruaanse oeraardappeltjes met rozemarijnolie
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Kleurrijke WK cupcakes
75 min- Nagerecht
Bekijk recept