Mini-wraps met gerookte makreelsalade

8
20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder het vel van de makreelfilets en controleer de filets op kleine graatjes. Pluk het vlees in stukken en prak ze met een vork in een kom fijn. Hak de eieren fijn en doe ze samen met de mascarpone en kappertjes bij de makreel. Houd een paar takjes peterselie achter en hak de rest fijn. Meng de peterselie door de makreelsalade. Verdeel de salade over de tortilla's. Smeer de salade met de bolle kant van een lepel uit over de tortilla's en rol ze strak op. Laat de gevulde tortilla's een uur opstijven in de koeling. Verwijder de uiteinden van de tortilla's en snijd de rollen met een scherp mes in plakken van ca. 4 cm. Garneer met halve cherrytomaatjes en blaadjes peters

Mini-wraps met gerookte makreelsalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurdesemsandwich met makreelsalade
15 min
Bekijk recept
Makreelsalade met bleekselderij op stokbrood
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-makreelsalade
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelmaaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept