Hollandse lamsstoof met peultjes

4
20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met de tijm en zout en peper. Verhit in een braadpan de vloeibare margarine. Bak het vlees bruin aan. Voeg de tomatenpuree toe en bak kort mee. Schenk de wijn en de bouillon erbij.Voeg het laurierblad en de knoflook toe en stoof het vlees afgedekt gedurende 45 min. Voeg de wortel, bleekselderij en aardappel toe en stoof 20 min. Voeg de prei, kool en oregano toe en stoof het geheelnog 10 min. Roer regelmatig en voeg wanneer veel vocht is verdampt, extra water toe. Kook de peultjes in weinig water met zout 2 min. beetgaar. Giet de peultjes af en meng ze door de lamsstoof. Breng op smaak met zout en p

Hollandse lamsstoof met peultjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept