Gemarineerde vleesspies

4
- 10 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de biefstuk in kleineblokjes van 2 x 2 cm en leg de overige ingrediënten klaar zodat je direct kunt beginnen. Klop azijn, worcestershire sauce, mosterd en knoflook in een kom met een garde door elkaar. Voeg de olie toe en maal er royaal peper boven. Schep het vlees om in de marinade. Laat het vlees in de koelkast minimaal 15 min. en maximaal 45 min. marineren. Snijd de gele paprika in grote stukken. Maak de bosui schoon en snijd de bosui in stukken van ca. 2 cm. Rijg het vlees op de grillspiesenom en om met stukjes paprika en bosui. Bestrooi de spiesen met zout en peper. Verhit de grillpan op hoog vuur en gril het vlees 6 min. Draai na iedere minuut de spies een kwartslag tot het vlees gaar is. Verdeel de spiesen over 4 grote borden.

Gemarineerde vleesspies is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surf- en turfspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse Vleesspies Met Avocadosalade
20-30 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Vleesspies Met Avocado Salade
20-30 min -
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept