Kerrie-knoflook speklappen met geroosterde zoete aardappel

4
60 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de barbecue voor.  Leg de zoete aardappelen op de barbecue en rooster ze om en om in ca. 30 min. gaar. Draai ze regelmatig. Het is niet erg als ze zwart worden. Je eet de buitenkant niet op.  Besmeer met een kwastje de speklappen met olie en leg ze na 15 min. bij de aardappelen. Rooster ze in 15 min. gaar en krokant. Keer ze regelmatig.  Roer de blauwe kaas los en meng met de crème fraîche, dragon en de honing. Voeg een beetje peper en zout naar smaak toe.  Snijd de zoete aardappelen doormidden en verdeel ze over de borden. Serveer ze met de speklappen en de blauwekaasdip. Garneer met dragonblaa

Kerrie-knoflook speklappen met geroosterde zoete aardappel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept