Italiaanse aspergesalade met rucola

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in ruim water met zout en de suiker in 12-15 min. beetgaar. Neem de asperges uit de pan en laat ze goed uitlekken. Halveer de plakken ham. Wikkel de asperges in de ham. Bestrijk ze met 3 el olie. Verhit de grillpan en gril de asperges in 2 min. per kant bruin en knapperig. Klop intussen van de resterende olie en de azijn een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de asperges met de rucola, tomaatjes en olijven over 4 borden. Besprenkel de salades royaal met dressing. Schaaf met eendunschiller mooie krullen kaas boven de sa

Italiaanse aspergesalade met rucola is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept