Hartig-knapperige kaasflapjes met schapenkaas

4
30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 210°C. Leg het bladerdeeg nog bevroren op een bakplaat met de bebloemde kant naar beneden. Strijk de randen in met ei. Verdeel de mosterd over het bladerdeeg. Schaaf de kaas met een kaasschaaf in plakken. Leg per plakje bladerdeeg ca. 40 g kaas over de helft van het deeg. Vouw het pakketje dicht en druk goed aan met een vork. Bestrijk de bovenkant met ei. Strooi de zaadjes erover. Maal er wat zeezout en peper overheen. Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de kaasflapjes in 20 min. goudbruin en gaar. Serveer de kaasflapjes warm.

Hartig-knapperige kaasflapjes met schapenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van venkel, sinaasappelen en granaatappel, vinaigrette met bloedappelsien
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Manchego-gemarineerde biet prikker
10 min Snack
Bekijk recept
Kaastaart met groene asperges
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ham-aspergetaartje met salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartig gevulde ciabatta
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Blini’s
35 min
Bekijk recept
Hollandse box-hartig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept