Pastaschelpen met zeevruchten

Pastaschelpen met zeevruchten

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

pastaschelpen zeevruchten
Print

Ingredienten

Bereiding

Halveer de rode peper in de lengte en haal de zaadlijsten er uit. Snijd de peper in kleine stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de knoflook en de rode peper 3 min, haal daarna van het vuur en laat ongeveer 10 min staan. Kook ondertussen de pastaschelpen volgens verpakking. Verhit de pan met knoflook en peper op nieuw en voeg de zeevruchten toe. Roer alles goed door elkaar en bak de zeevruchten ongeveer 5 min. Voeg als laatste de geraspte Parmezaanse kaas toe en laat op zacht vuur smelten. Giet de pasta af en voeg bij de zeevruchten en meng alles goed door elkaar. Bestrooi met peterselie en breng op smaak met chilipeper en zout. Snijd als laatste de citroen doormidden en gebruik een helft om uit te knijpen boven de pasta en zeevruchten en snijd van de ander helft in partjes om bij het gerecht te serveren.

Dit vind je misschien ook lekker