Ravioli met mozzerella spinazie

Ravioli met mozzerella spinazie

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

ravioli mozzerella spinazie
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Menugang: Voorgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Snijd de mozzarellabol, basilicum blaadjes en de proscuittoham in hele kleine stukjes. Voeg deze samen in een kom en meng goed door elkaar. Leg om de 5 cm een klein hoopje mozzarellamengsel op een pastavel. Leg er een ander pastavel bovenop en druk met de raviolistamper de ravioli er uit. Doe dit totdat de vulling en de pastavellen op zijn. Zet een koekenpan of hapjespan op het vuur en doe er een scheutje olijfolie in. Fruit de knoflook aan en voeg dan in stappen de verse spinazie toe totdat deze is geslonken. Hak de walnoten fijn en voeg deze bij de spinazie. Kook de verse ravioli in een paar minuten in een ruime hoeveelheid water. Ze zijn klaar als ze boven komen drijven. Schep de ravioli er voorzichtig uit leg ze op een (tijdelijk) bord. Schep de pesto voorzichtig door de ravioli. Serveer de ravioli dan mooi op 4 borden en schep er wat spinazie met walnoten over. Maak het af met wat geraspte Parmezaanse kaas. Hoe maak je pasta?

Dit vind je misschien ook lekker