Cherrytomaat met parmaham

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kapjes van de cherrytomaatjes af en hol ze uit. Verhit een klein koekenpannetje op het vuur en rooster de pijnboompitten zonder boter of olie goudbruin. Vul de tomaatjes met de roomkaas. Snijd de plakken parmaham in de lengte in 3 repen. Omwikkel elk cherrytomaatje met een reepje parmaham en verdeel de pijnboompitjes over de roomkaas.

Cherrytomaat met parmaham is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Tweekleurenpaprikasoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastataart
30 min-
Bekijk recept
Perline in kruidige tomatensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept