Mini quiche met spinazie

Mini quiche met spinazie

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

mini quiche spinazie
Print

Ingredienten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Ontdooi het bladerdeeg en snijd 1 plakje in 4 repen en plak deze aan de 4 zijkanten van het hele plakje en rol het met een deegroller uit to 1 grote lap. Vet de bakvorm in en bekleed met het deeg. Zet de bodem 10 min in de oven. Snipper in de tussentijd het sjalotje en knoflook en fruit 2 min samen met een snufje nootmuskaat in de olijfolie. Voeg de spinazie in etappes toe totdat ie helemaal geslonken is. Laat de spinazie afkoelen in een vergiet en druk het overtollige vocht er uit. Klop het ei samen met een scheutje melk los. Verkruimel de geitenkaas en voeg bij het ei. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de gedroogde tomaatjes in vieren en voeg samen met de spinazie bij het ei en geitenkaas. Prik een paar gaatjes in de bodem en voeg het ei-spinaziemengsel in de vorm. Strooi er wat pijnboompitjes over en zet ongeveer 20 min in de oven totdat alles gestold is.

Dit vind je misschien ook lekker