Oosterse biefstukreepjes

Oosterse biefstukreepjes

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

oosterse biefstukreepjes
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 15 min + 10 marineertijd
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Snijd de biefstuk in reepjes. Schep de biefstukreepjes en de geraspte gember door elkaar. Pers het teentje knoflook uit en voeg ook toe en laat 10 minuten marineren. Kook de rijst volgens de verpakking. Verwijder de steel en de zaadjes van de paprika en snijd in reepjes. Verhit de olie in een wokpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijde bruin. Haal ze uit de pan en roerbak nu de peultjes en de paprika reepjes 5 minuten. Voeg de oestersaus toe en knijp de limoen uit boven de pan. Roer de biefstuk er ook doorheen en verwarm nog 1 minuutje in de pan. Bestrooi met de ringetjes bosui en sesamzaadjes. Serveer samen met de rijst.

Dit vind je misschien ook lekker