Filodeeg met geitenkaas

Filodeeg met geitenkaas

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

filodeeg geitenkaas
Print

Ingredienten

Bereiding

Haal het filodeeg uit de diepvries en vouw het uit op een snijplank o.i.d. Leg er een vochtige en schone theedoek overheen zodat het deeg niet uitdroogt en laat een uurtje ontdooien. Verwarm de oven voor op 175 graden. Rul ondertussen het gehakt in een pan met een klein druppeltje boter. Breng op smaak met peper en zout. Kraak de walnoten en hak fijn en voeg samen met het gehakt in een kommetje. verkruimel de geitenkaas over het kommetje en meng met de walnoten en gehakt. Snijd daarna elk vel filodeeg in vieren zodat je in totaal 20 vierkante velletjes hebt. Pak steeds 2 velletjes, bestrijk goed met de gesmolten boter en leg ze op elkaar en druk goed aan. Strijk weer goed in met de gesmolten boter en leg ongeveer 1 eetl van het gehaktmengsel op een hoek en vouw diagonaal dicht en vouw dan nogmaals diagonaal dicht zodat er kleine driehoekjes ontstaan. Bak ze in de oven in 15 min goudbruin.

Dit vind je misschien ook lekker