Snelle beef rendang

4
25 min -
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een (wok)pan. Snipper de sjalotjes en bak deze samen met de rode peper aan. Voeg de biefstuk toe en bak de bief ca 2 minuutjes zodat alle kanten dichtgeschroeid zijn. Haal het vlees dan uit de pan en houd apart. Voeg de boemboe en 300 ml water toe aan de pan met sjalotjes. (tenzij anders staat vermeld op de verpakking van de boeboe) Laat ca 5 minuten pruttelen. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en voeg deze toe aan de rendang. Laat nog ca 10 minuutjes zachtjes pruttelen zodat het vlees de smaak goed kan opnemen. Kook ontertussen de rijst volgens verpakking gaar en bak de wokgroente in een andere pan ca 5 minuten aan. Voeg de woksaus toe en laat nog 2 minuten zachtjes bakken. Serveer de rendang met bief samen met de wokgroente en rijst.

Snelle beef rendang is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle watermeloensalade
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tapenade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept