Garnalen in whiskey roomsaus

4
20 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Beboter de ovenschaaltjes en verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper de sjalotjes en bak deze in de resterende boter glazig. Voeg de garnalen (met of zonder staartjes) toe en bak deze een minuutje mee. Voeg de whisky toe en roer 2 minuten door. Zet het vuur laag en voeg de slagroom toe en de peterselie toe. Roer door en haal de pan na een minuutje van het vuur. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Verdeel alles over de schaaltjes en strooi de kaas er over. Zet de schaaltjes nog 5 tot 8 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.

Garnalen in whiskey roomsaus is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept