Bladerdeeghapje met druif

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de vellen bladerdeeg in 9 kleine vierkantjes en bestrijk met ei. Vet de mini muffinvorm in en leg in ieder vormpje een klein plakje bladerdeeg. Schep met een theelepeltje wat roomkaas in ieder vormpje en druk er een druif in. Bak de bladerdeeg hapjes in ongeveer 15 minuten krokant in de oven. Zowel warm en koud lekker.

Bladerdeeghapje met druif is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Sangria met veel fruit
2 min
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept

Bladerdeeghapje met geitenkaas
15 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met gehakt en spinazie
40 min
Bekijk recept
Bladerdeeghapje met chorizo
10 min
Bekijk recept
Tapas: Bladerdeeghapje Met Chorizo
20-30 min -
Bekijk recept