Bladerdeeg met geitenkaas hapjes

35 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Steek met een glas uit elk vel bladerdeeg 2 rondjes. (Met de restjes kun je eventueel dit lekker hapje maken) Leg in het midden van elk rond plakje bladerdeeg een geienkaasje en bestrijk de randen met ei. Vouw het bladerdeeg een beetje omhoog. Je kunt ook een ingevette mini muffinvorm gebruiken om ze mooi in vorm te houden. Duw de stukjes walnoot zachtjes in de geitenkaas en druppel er wat honing over. Zet de geitenkaashapjes ongeveer 15 – 20 minuten in de oven totdat ze krokant en licht bruin zijn. Het lekkerst zijn ze als ze nog een beetje warm zijn. //

Bladerdeeg met geitenkaas hapjes is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met risotto en mozzarella
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept