Herfstsalade gewikkeld in parmaham

Herfstsalade gewikkeld in parmaham

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

herfstsalade gewikkeld parmaham
Print

Ingredienten

Bereiding

Maak eerst de dressing; roer de olijfolie, balsamico azijn en honing door elkaar en breng op smaak met een beetje peper en zout. Brokkel of snijd de kaas in blokjes. Meng de sla met de walnoten, vijgen en kaas. Besprenkel met de helft van de dressing. Leg een stuk huishoudfolie op de ring en duw naar binnen zodat er een kuiltje ontstaat. Verdeel telkens 2 plakken parmaham over de bodem en zijkanten en zorg ervoor dat ze goed aan elkaar plakken en dat er een soort van bakje ontstaat. Schep wat van de salade in het bakje en duw een beetje aan. Verdeel nog een beetje sla over de bovenzijde van het bakje zodat het er mooi uit ziet. Verwijder voorzichtig de ring en het plastic. Serveer je ze nog niet direct? Haal ze met het plastic uit de ring en knoop het plastic boven vast zodat het bakje mooi rechtop blijft staan. Bestrooi met wat pompoenpitten en de andere helft van de dressing.

Dit vind je misschien ook lekker