Herfstsalade gewikkeld in parmaham

2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak eerst de dressing; roer de olijfolie, balsamico azijn en honing door elkaar en breng op smaak met een beetje peper en zout. Brokkel of snijd de kaas in blokjes. Meng de sla met de walnoten, vijgen en kaas. Besprenkel met de helft van de dressing. Leg een stuk huishoudfolie op de ring en duw naar binnen zodat er een kuiltje ontstaat. Verdeel telkens 2 plakken parmaham over de bodem en zijkanten en zorg ervoor dat ze goed aan elkaar plakken en dat er een soort van bakje ontstaat. Schep wat van de salade in het bakje en duw een beetje aan. Verdeel nog een beetje sla over de bovenzijde van het bakje zodat het er mooi uit ziet. Verwijder voorzichtig de ring en het plastic. Serveer je ze nog niet direct? Haal ze met het plastic uit de ring en knoop het plastic boven vast zodat het bakje mooi rechtop blijft staan. Bestrooi met wat pompoenpitten en de andere helft van de dressing.

Herfstsalade gewikkeld in parmaham is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Lauwwarme herfstsalade met zoete rodekool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade en herfstsalade met peer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met herfstsalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme herfstsalade met biefstuk en hazelnoten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept