Syllabub dessert

4
15 min -
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor dit gerecht is het belangrijk dat de kom en slagroom koud zijn voor gebruik, dus zet ze voor gebruik in de koelkast. Rasp de limoen en knijp hem uit en bewaar het sap. Mix de slagroom met de suiker totdat hij dikker begint te worden. Voeg de limoenrasp, limoensap en sherry geleidelijk aan toe en mix tot een romige massa. Mix niet te lang door anders bestaat de kans dat hij klonterig wordt. Schep de syllabub in glazen en bestrooi eventueel nog met wat limoenrasp of garneer met een partje limoen. Bewaar tot het opdienen in de koelkast.

Syllabub dessert is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Syllabub van limoen en gember
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Roze syllabub
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub met frambozen en witte chocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Syllabub met frambozen
20 min Nagerecht
Bekijk recept