Abrikozen met pistache dessert

4
25 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de pistachenootjes fijn en halveer de abrikoosjes. Verhit 250 ml water, suiker, honing, saffraan en kaneel in een pannetje en voeg de abrikoosjes toe. Laat de vruchten ongeveer 15 minuten in het pannetje op zacht vuur staan. Roer 1 theel kaneelpoeder door de yoghurt en verdeel over 4 glazen. Serveer de abrikoosjes op de yoghurt en schenk er wat warm sap uit het pannetje over. Strooi er als laatste wat pistachenootjes over.

Abrikozen met pistache dessert is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept