Vegetarische mini loempia's

Vegetarische mini loempia's

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

vegetarische mini loempia
  • Personen: nb
  • Bereidingstijd: 60 min
Print

Ingredienten

Bereiding

Laat het folodeeg of de loempiavellen ontdooien. Leg de mihoen 2 minuten in kokend heet water en giet dan goed af. Snijd de champignons en koriander fijn en meng in een kom met de tauge, peen julliene en de mihoen. Schil en rasp de gember en voeg toe aan de groenten. Breng het mengsel op smaak met ketjap, peper en zout. Snijd de loempiavellen in 4 stukken zodat er 4 kleine vierkantjes ontstaan. Leg de velletjes die je nog niet gebruikt onder een vochtige en schone theedoek. Leg een velletje met de punt naar beneden. Leg onegveer een kleine eelt vulling in het midden. Klap de 2 buitenste punten naar binnen en rol de loempia naar boven op. Meng een beetje water megt de maizena en gebruik dit als een soort lijm om het laatste puntje van het vel goed dicht te plakken. Herhaal dit totdat alles op is. Verwarm het frituur vet naar ongeveer 180 graden en bak de loempia’s goudbruin. Laat ze uitlekken op een keukenpapiertje en serveer met de saus.

Dit vind je misschien ook lekker