3 x vis voorgerecht

3 x vis voorgerecht

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

3 x vis voorgerecht
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 60 min
  • Menugang: Voorgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Snipper het uitje en fruit deze in de boter. Blus af met de witte wijn. Voeg de bouillon, aardappel en knolselderij toe en laat 15 min koken. Snijd het sneetje brood in reepjes en rooster deze in de oven of koekenpan bruin. Pureer de soep met een staafmixer en roer de slagroom en mierikswortel er door. Breng op smaak met peper en zout. Giet de soep in glaasjes en schep de rivierkreeftjes er op. Serveer met het geroosterd stukje brood. Zalmrolletjes Ingrediƫnten 4 sneetjes casino witbrood2 eelt roomkaas met kruiden4 dunne plakjes gerookte zalm1 theel fijngehakte peterselie MaterialenDeegroller Bereiding Snijd de korstjes van het brood af. Rol met de deegroller het brood plat. Besmeer met de roomkaas en leg er een plakje zalm op. Rol ze op en draai ze strak in een stukje aluminiumfolie en bewaar een uur in de koelkast. Haal ze daarna weer uit de folie en snijd een keer schuin door. Zet ze rechtop op een bordje op schaaltje en bestrooi met een beetje peterselie Garnalen met spinazie Ingrediƫnten 1 teentje knoflook, gesnipperd 100 gr jumbogarnalen 100 gr verse spinazie Peper en zout 1 eelt olijfolie Bereiding Verhit de olijfolie in een pan en voeg de spinazie toe en laat al roerend slinken. Verhit in een ander pannetje een scheut olijfolie bak de knoflook aan. Schep de garnalen er door en bak 3 minuten. Breng de spinazie op smaak met wat peper en zout en schep in kleine bakjes. Leg er een paar garnaaltjes op en besprenkel met wat van het braadvet met knoflook. Serveer het soepje, zalmrolletjes en het schaaltje met spinazie en garnalen op een mooi bordje en je heb een heel mooi en lekker vis voorgerecht waarmee je zeker indruk maakt op je gasten.

Dit vind je misschien ook lekker