Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit het sjalotje in de boter en roer met een garde de bloem er door. Giet langzaam de bouillon er bij en blijf goed roeren zodat er geen klonters ontstaan. Breng aan de kook en laat indikken naar wens. Roer de mosterd en crème fraiche door de pepersaus en breng op smaak met peper en zout. Omwikkel de varkenshaasmedaillions met ieder 2 plakjes ontbijtspek en bestrooi met peper en zout. Bak ze in een beetje olie in ca 7 minuten rondom bruin. Ze mogen van binnen nog een beetje rose zijn. Bak de frieten in frituurolie op ongeveer 200 graden in 4 minuten krokant. Serveer de peperroomsaus met de varkenshaasmedaillions en de Vlaamse frieten. Lekker met bijvoorbeeld een frisse salade met druif en pecannoten.

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Roastbeef met peperkorst en peperroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met pepersaus en witlofsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene-peperroomsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peperroomsaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept