Gevulde portobello's

Gevulde portobello's

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (5 stemmen)

gevulde portobello
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 40 min
  • Menugang: Voorgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden. Verwijder de steel van de portobello’s. Snijd de courgette in kleine blokjes en bak deze in een beetje olijfolie aan. Voeg 1 eetl balsamicoazijn toe en bak nog een minuutje door. Verdeel de geitenkaas met de gebakken courgette over de portobello’s. Bestrooi met de helft van de pijnboompitten en met een beetje peper en zout. Zet op een bakplaat en bak ze ongeveer 18 minuten in de oven. Verdeel de salade over 4 bordjes. Roer 2 eetl olijfolie los met een 1 eetl balsamicoazijn en besprenkel over de salade. Verdeel ook de andere helft pijnboompitten over de salade. Haal de grote champignons uit de oven en serveer ze op het bedje van sla.

Dit vind je misschien ook lekker