Crostini met paddenstoelen en perensalsa

25 min -
Voorgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het (stok)brood in de oven of in een droge koekenpan knapperig. Schil de peer en snijd in hele kleine blokjes. Meng met de honing en citroensap. Bak in een pannetje de cantharellen 3 minuten samen met 1 eetl balsamicoazijn. Besmeer de broodjes met een beetje boter. Verdeel een beetje rucola over het brood. Daarop schep je de gebakken cantharellen, perensalsa, geitenkaas en pecannoten. Serveer lauwwarm. Je kunt ze voor het serveren ook nog even een beetje opwarmen in de oven.

Crostini met paddenstoelen en perensalsa is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Ciabattacrostini Met Rauwe Ham En Kruidige Perensalsa
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ciabattacrostini Met Rauwe Ham En Kruidige Perensalsa
10-20 min -
Bekijk recept
Ciabattacrostini Met Rauwe Ham En Kruidige Perensalsa
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ciabattacrostini met rauwe ham en kruidige perensa
0 min
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept