Meghli (Libanese pudding)

4
75 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de rijstmeel aan de kook. Voeg al roerend de suiker en de kruiden toe. Laat de pudding indikken en schep deze dan direct in schaaltjes of glaasjes. Laat afkoelen in de koelkast en bestrooi dan de bovenzijde met kokos en garneer met de noten.

Meghli (Libanese pudding) is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Meghli
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Meghli (gekruid Libanees Rijstdessert)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept