Aspergesalade met ei

4
35 min -
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de asperges, snijd ze in drieën en kook ze 5 minuten in een grote hoeveelheid water met een een theel suiker, snufje zout en een scheutje melk. Zet het vuur uit en laat ze daarna nog 10 minuten nagaren in het water. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Halveer de tomaatjes en snijd de eieren in vieren. Bak de hamblokjes een minuut of 3 in een pan. Giet de asperges af en meng ze samen met de tomaatjes, hamblokjes en eieren door de sla. Mix de dressing erdoor en serveer de salade lauwwarm. Als laatste strooi je croutons er over anders bestaat de kans dat ze vochtig worden.

Aspergesalade met ei is een recept van Leuke Recepten

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Aziatische aspergesalade
30 min-
Bekijk recept
Wortel-aspergesalade met merquezworstjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met serranoham en basilicum
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergesalade met St. Jakobsschelpen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept