Pasta met citroen roomsaus

Pasta met citroen roomsaus

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

pasta citroen roomsaus
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 30 min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Verhit de boter in een grote wok of hapjes pan en voeg de salie toe. Hak de knoflook fijn en bak deze in de boter licht bruin. Giet langzaam de bouillon, slagroom en citroensap er bij en laat 5 min pruttelen. Voeg de erwtjes toe en kook 3 min mee. Roer de ricotta er door totdat er een dikke witte saus is ontstaan. Haal de pan van het vuur en roer de walnoten en citroenrasp door. Breng op smaak met nog een beetje peper en zout. Kook de pasta volgens de verpakking gaar en giet af. Schep de pasta door de roomsaus en verdeel daarna over 4 borden. Bestrooi met Parmezaanse kaas en een beetje munt. De munt geeft een extra frisse smaak aan het gerecht.

Dit vind je misschien ook lekker