Marokkaanse groenteschotel

Marokkaanse groenteschotel

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

marokkaanse groenteschotel
  • Personen: 6
  • Bereidingstijd: 30 min + 32 oventijd
  • Menugang: Bijgerecht
  • Bron: Leuke Recepten
Print

Ingredienten

Bereiding

Verwarm de oven op 200 graden. Schil de wortels, flespompoen, ui en aardappels en snijd in stukjes. Doe alle groenten (behalve aubergine) in een grote ingevette ovenschaal en schenk er een scheutje olijfolie bij en schep goed door. Zet de ovenschaal 20 min in de oven. Snijd ondertussen de aubergine en feta in blokjes. Haal de ovenschaal uit de oven en schep de aubergine en feta blokjes door de groenten. Meng de ras el hanout kruiden met een beetje olijfolie en giet dit over de groenten. Voeg de fijngehakte munt toe en schep alles nog een keer goed door. Zet de ovenschaal nog een minuut of 12 terug in de oven. Als bijgerecht kun je dit recept het beste voor 6 personen aanhouden, als hoofdgerecht zou ik 4 personen aanhouden.

Dit vind je misschien ook lekker