Fusilli met rauwe ham en champignons

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd de champignons in plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjes pan en bak de champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het overtollige vocht af en voeg de spinazie toe aan de champignons. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 2 min.
  • 3 Snijd de ham in reepjes. Meng de pasta door het champignon-spinaziemengsel. Voeg de ham toe en serveer direct.

Fusilli met rauwe ham en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept