Andijviestamppot met tomaat en radicchio

4
30 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Bereid ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Verwarm de melk in een steelpan.
  • 3 Giet de aardappelen af en stamp ze fijn of doe ze in de pureeknijper. Voeg de melk en stamppotmix toe. Verwarm 2 min. al roerend op hoog vuur. Roer de pesto erdoor. Bestrooi de stamppot met de pijnboompitten en serveer met de worst.

Andijviestamppot met tomaat en radicchio is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Radicchio salade met dadels, geitenkaas, bacon & pecannoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met radicchio, pancetta & walnoten
Bekijk recept
Slasoep met radicchio en amandelen
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaas en avocado
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept