Groenten met ansjovisdip

4
20 min
Snack
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de knoflook boven een steelpan. Voeg de boter en ansjovis toe en verwarm 10 min. op laag vuur. Schil ondertussen de bleekselderij, schrap de wortels en snijd beide groenten in repen. Snijd de komkommer in de lengte in 4 parten, Snijd de rode paprika in repen en de venkelknol in 8 parten. Snijd het loof en de onderkant van de radijsjes. Verdeel alle groenten over een schaal.
  • 2 Neem de pan van het vuur en klop de olie door het ansjovismengsel. Breng op smaak met flink wat peper. Serveer de warme ansjovisdip in een kommetje bij de groenten.

Groenten met ansjovisdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Radijs met knoflook-ansjovisdip
50 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentespiesen met ansjovisdip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met ansjovisdip
15 min Snack
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept