Biefstuk met gegrilde groenten

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het vlees met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Laat afgedekt in 15 min. op kamertemperatuur komen. Leg ondertussen de andijvie 15 min. in ijskoud water. Zo wordt deze knapperig. Besprenkel ondertussen de champignons met 3 el olie. Besprenkel de tomaten met 2 el olie.
  • 2 Halveer de paprika's in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd de paprikahelften in kwarten. Besprenkel met 2 el olie. Laat de andijvie uitlekken. Snijd de krop in 8 parten en besprenkel met de rest van de olie. Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Rooster alle groenten 6 min. en blijf keren met een barbecuetang zodat ze niet verbranden. Bak de champignons en tomaten eventueel in een barbecuewok of rijg ze aan spiesen.
  • 3 Neem de groenten van de barbecue, bestrooi met peper en besprenkel met extra vierge olijfolie. Gril de biefstukken 6 min. Keer halverwege. Laat ze 4 min. rusten op een bord onder een deksel. Serveer met de groenten.

Biefstuk met gegrilde groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept